WELKOM   ē   RECHTSTAKKEN   ē   INCASSO ONLINE   ē   ERELOON   ē   CONTACT naam paswoord
Welkom
 
  Probity (eng.): Probity is from Latin probitas, from probus, "good, upright, virtuous."
Vrij vertaald betekent 'Probity' oprecht en integer zijn.


Probity Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor. Probity is doelbewust gekozen. Het betekent immers oprechtheid en integriteit in. Oprechtheid en integriteit zijn dť sleutelwoorden in onze relaties, zowel intern binnen het kantoor als extern naar de cliŽnt toe.


Vroeg of laat kan iedereen te maken krijgen met een juridisch probleem. Eenvoudige problemen zijn vaak op te lossen met hulp van collega's, familie of vrienden. Maar soms liggen de zaken moeilijker en is een deskundig advies nodig. Op zo'n moment kunt u het beste terecht bij Probity want wij kennen de wet en weten wat uw rechten zijn.


Probity heeft de benodigde expertise in huis om zijn cliŽnten bij de meest uiteenlopende juridische problemen bij te staan. Dat is ook nodig om als huisadvocaat op te treden voor u persoonlijk of voor uw bedrijf. Wij hechten eraan om een duurzame relatie op te bouwen met onze cliŽntŤle. Zodoende kunt U een beroep doen op "uw vaste advocaat". Uw advocaat is breed georiŽnteerd waardoor u niet voor iedere zaak naar een andere advocaat hoeft.
 
 
WERKWIJZE

Een persoonlijke consultatie is noodzakelijk ter kennismaking, en voor het maken van goede en duidelijke afspraken met betrekking tot uw zaak.

Wanneer u uw zaak aan ons toevertrouwt, behartigen wij deze maximaal. Als uw zaak naar onze inschatting weinig kans van slagen heeft hoort u dat direct of zo spoedig mogelijk, zodat u van enige onnodige kosten blijft gespaard.

Probity maakt er een punt van eer van om:

1. de cliŽnt goed op de hoogte te houden van de diverse stappen die in het dossier geschieden;

2. de cliŽnt steeds te betrekken bij nieuwe ontwikkelingen in zijn zaak door te informeren naar zijn zienswijze;

3. de cliŽnt instemming te vragen met de door Probity voorgenomen werkwijze, inhoud van besluiten,...

Kortom, transparantie en duidelijkheid zijn bij ons troef.
 
 
 
Probity Advocaten © 2010 Algemene voorwaarden